2018年11月2日金曜日

もも肉とキャベツのバター炒め

今宵のディナーは手作り!
メインは、鳥もも肉とキャベツのバター炒め!
鶏もも肉は、食べ易く小さく切って、本みりん、日本酒、塩胡椒、薄口醤油少々を入れしばらく漬け込んで、それからオリーブオイルとバターで炒めましたが、鶏肉が柔らかく味が染み込んで、とても美味しくいただきました!ご飯は鹿児島産の新米炊きたて、美味しくいただきました!

1 件のコメント:

moshrabbi121 さんのコメント...

That is the best weblog for anybody who needs to search out out about this topic. You realize so much its virtually laborious to argue with you (not that I actually would need…HaHa). You undoubtedly put a brand new spin on a topic thats been written about for years. Great stuff, just great! real money casino